Menu
ZŠ Semice
ZŠ Semice okres Nymburk

Využití nové techniky ve vaření

Využití nové techniky ve vaření

Začali jsme vařit polévku novou kulinářskou technikou.

Kosti dáme péct do konvektomatu na 180 stupňů, vlhkost nastavíme na 0 %, aby docházelo k opékání suchým vzduchem.

Zeleninu do vývaru zvanou mirepoix (cibule, mrkev, řapíkatý celer) nakrájíme na kostky 2x2 cm.

Multifunkční pánev nastavíme na opékání (180 stupňů) a opečeme zeleninu do zlatova.

Takto upravenou zeleninu přidáme do vývaru 1 hodinu před koncem tažení.

Datum vložení: 7. 10. 2021 10:58
Datum poslední aktualizace: 7. 10. 2021 11:08
Autor: Jitka Ambrožová

Jídelna

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:6
DNES:488
TÝDEN:3873
CELKEM:846929

Aktuální počasí

dnes, sobota 4. 5. 2024
déšť 20 °C 11 °C
neděle 5. 5. slabý déšť 21/12 °C
pondělí 6. 5. slabý déšť 22/12 °C
úterý 7. 5. slabý déšť 16/12 °C

Svátek

Svátek má Květoslav

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den hasičů

Certifikát

Základní škola Semice, okres Nymburk - idatabaze.czZákladní školy - idatabaze.cz

Vize školy

Jsme školou, která poskytuje kvalitní vzdělání, poskytuje místo s přátelskou atmosférou, kde se žáci i učitelé vzájemně respektují a rodiče mají možnost podílet se na chodu školy.