Menu
ZŠ Semice
ZŠ Semice okres Nymburk

Využití nové techniky ve vaření

Využití nové techniky ve vaření

Začali jsme vařit polévku novou kulinářskou technikou.

Kosti dáme péct do konvektomatu na 180 stupňů, vlhkost nastavíme na 0 %, aby docházelo k opékání suchým vzduchem.

Zeleninu do vývaru zvanou mirepoix (cibule, mrkev, řapíkatý celer) nakrájíme na kostky 2x2 cm.

Multifunkční pánev nastavíme na opékání (180 stupňů) a opečeme zeleninu do zlatova.

Takto upravenou zeleninu přidáme do vývaru 1 hodinu před koncem tažení.

Datum vložení: 7. 10. 2021 10:58
Datum poslední aktualizace: 7. 10. 2021 11:08
Autor: Jitka Ambrožová

Jídelna

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:13
DNES:90
TÝDEN:1548
CELKEM:840283

Aktuální počasí

dnes, čtvrtek 25. 4. 2024
slabý déšť 11 °C 2 °C
pátek 26. 4. zataženo 17/1 °C
sobota 27. 4. polojasno 18/5 °C
neděle 28. 4. oblačno 20/7 °C

Svátek

Svátek má Marek

Certifikát

Základní škola Semice, okres Nymburk - idatabaze.czZákladní školy - idatabaze.cz

Vize školy

Jsme školou, která poskytuje kvalitní vzdělání, poskytuje místo s přátelskou atmosférou, kde se žáci i učitelé vzájemně respektují a rodiče mají možnost podílet se na chodu školy.