Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 2
DNES: 172
TÝDEN: 576
CELKEM: 607577

Certifikát

Základní škola Semice, okres Nymburk - idatabaze.czZákladní školy - idatabaze.cz

Navigace

Obsah

Využití nové techniky ve vaření

Typ: ostatní
Začali jsme vařit polévku novou kulinářskou technikou.

Kosti dáme péct do konvektomatu na 180 stupňů, vlhkost nastavíme na 0 %, aby docházelo k opékání suchým vzduchem.

Zeleninu do vývaru zvanou mirepoix (cibule, mrkev, řapíkatý celer) nakrájíme na kostky 2x2 cm.

Multifunkční pánev nastavíme na opékání (180 stupňů) a opečeme zeleninu do zlatova.

Takto upravenou zeleninu přidáme do vývaru 1 hodinu před koncem tažení.


Vytvořeno: 7. 10. 2021
Poslední aktualizace: 7. 10. 2021 11:08
Autor: Jitka Ambrožová