Menu
ZŠ Semice
ZŠ Semice okres Nymburk

Zveme Vás na školní akademii 29.6. od 18:00.

Využití nové techniky ve vaření

Využití nové techniky ve vaření

Začali jsme vařit polévku novou kulinářskou technikou.

Kosti dáme péct do konvektomatu na 180 stupňů, vlhkost nastavíme na 0 %, aby docházelo k opékání suchým vzduchem.

Zeleninu do vývaru zvanou mirepoix (cibule, mrkev, řapíkatý celer) nakrájíme na kostky 2x2 cm.

Multifunkční pánev nastavíme na opékání (180 stupňů) a opečeme zeleninu do zlatova.

Takto upravenou zeleninu přidáme do vývaru 1 hodinu před koncem tažení.

Datum vložení: 7. 10. 2021 10:58
Datum poslední aktualizace: 7. 10. 2021 11:08
Autor: Jitka Ambrožová

Jídelna

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 1
DNES: 67
TÝDEN: 783
CELKEM: 679635

Aktuální počasí

dnes, čtvrtek 30. 6. 2022
slabý déšť 29 °C 18 °C
pátek 1. 7. déšť 21/14 °C
sobota 2. 7. jasno 23/13 °C

Svátek

Svátek má Šárka

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den ozbrojených sil České republiky

Certifikát

Základní škola Semice, okres Nymburk - idatabaze.czZákladní školy - idatabaze.cz

Vize školy

Jsme školou, která poskytuje kvalitní vzdělání, poskytuje místo s přátelskou atmosférou, kde se žáci i učitelé vzájemně respektují a rodiče mají možnost podílet se na chodu školy.